prednost uoči uzvrata

Španjolski mediji slave pobjedu Villarreala nad Dinamom; riječi najčitanijih dnevnika jasno pokazuju što misle o hrvatskom prvaku

09.04.2021 u 06:40

Bionic
Reading

Mediji u Španjolskoj ne skrivaju oduševljenje zbog pozitivnog rezultata njihove ekipe u Zagrebu

Villarreal je s minimalnih 0:1 slavio na Maksimiru protiv Dinama u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Jedini gol na susretu postigao je Gerard Moreno iz dvojbenog penala kojeg je zaradio tako što je Theophilea napucao u ruku s pola metra.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Iako je Villarreal stigao u Zagreb u ulozi favorita, španjolski mediji nisu skrivali oduševljenje pobjedom svoje ekipe, a neki od naslova jasno govore koliki respekt imaju prema Dinamu. AS ističe kako je 'modrima' to prvi ovosezonski poraz u ovom natjecanju.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Villarreal je ostvario odličan rezultat zahvaljujući golu Morena iz penala čime je Dinamu nanio prvi domaći poraz u ovoj sezoni Europske lige', piše AS, a prednost španjolskog prvoligaša ističe i Marca:

'Villarreal ostvario prednost u Zagrebu zahvaljujući golu Morena iz jedanaesterca.'

Sport slavi Morena koji je zabio za vodstvo i pobjedu u Zagrebu.

'Moreno srušio Dinamo i pogurao Villarreal prema polufinalu Europske lige', piše Sport, a El Mundo Deportivo je u sličnom tonu:

'Villarreal ima prednost nakon prve utakmice četvrtfinala.'

Slični naslov donosi i La Vanguardia.

'Villarreal je pobijedio Dinamo Zagreb s 1:0 i ostvario dobar rezultat uoči domaćeg uzvrata', ističe La Vanguardia koja je također zadovoljna uspjehom španjolskog prvoligaša.

Uzvrat, u kojem će Dinamo pokušati okrenuti rezultat u svoju korist i plasirati se u polufinale, je na rasporedu za tjedan dana u Španjolskoj. Pobjednik ide na boljeg iz susreta Arsenala i Slavije Prag koja je Topnicima otela bod u Londonu (1:1).

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.