REAKCIJE 'MODRIH'

U Dinamovoj svlačionici nema predaje ni poslije domaćeg poraza; evo kako razmišljaju i što najavljuju igrači hrvatskog prvaka

08.04.2021 u 23:47

Bionic
Reading

Nogometaši zagrebačkog Dinama u prvoj su utakmici četvrtfinala Europske lige izgubili na stadionu u Maksimiru od Villarreala sa 0:1, a svoje mišljenje o susretu su dali igrači hrvatske momčadi

Podsjećamo, jedini pogodak na utakmici Villarreal je postigao iz kaznenog udarca u 44. minuti kada je precizan bio Gerard Moreno. Prethodno je Teophile-Catherine na samoj gol-aut liniji rukom blokirao pokušaj ubacivanja Morena pred Dinamova vrata, a njemački sudac Siebert je bez razmišljanja pokazao na bijelu točku.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

'Mislim da je osim zadnjih petnaestak minuta utakmica bila ravnopravna. Izgubili smo zbog nesretnog penala. No, sve je otvoreno u Španjolskoj. Imali su posjed u nogama, ali to nije bitno. Tottenham je isto imao posjed', rekao je Bruno Petković koji je zbog ozljede igrao tek zadnjih pol sata.

'Osjećam se dobro, ide nabolje', dodao je Dinamov napadač.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Svoj komentar na utakmicu dao je i branič Joško Gvardiol.

'Znali smo da nas čeka teška utakmica, da su dobri i da dugo godina igraju na ovoj razini. Moramo ubaciti u brzinu više ako želimo nešto napraviti. Nije se bilo lako braniti, dobri su tehničari. No, takva je to razina. Svakako da osjećamo da možemo nešto više napraviti u uzvratu. Trebamo izaći muški u tu utakmicu, jer imamo kvalitetu', poručio je branič 'modrih'.

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL