Bolan poraz 'modrih'

Trener Dinama Damir Krznar iskreno progovorio o razlozima pada svoje momčadi, a otkrio je i zašto je optimističan uoči uzvrata

08.04.2021 u 23:30

Bionic
Reading

Villarreal je pobijedio Dinamo s 0:1 golom iz penala, a svoje viđenje je dao trener 'modrih' Damir Krznar

Dinamo je s 0:1 izgubio od Villarreala u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Jedini gol na susretu zabio je Gerard Moreno u 44. minuti iz dvojbenog penala nakon što je upravo Moreno s pola metra napucao u ruku Theophilea Catherinea. Nakon utakmice, svoje je viđenje dao trener Damir Krznar.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

'Bila je to utakmica jednog paradoksa. U prvom poluvremenu smo dominirali, ali primili gol. U nastavku je Villarreal bio bolji. Nismo više bili pravi i moramo biti sretni što je završilo 0:1. Ipak, rezultat je aktivan i šansa postoji. Ovih 0:1 je rezultat koji možemo stići. U igri smo', rekao je trener Dinama pa dodao:

'Pali smo zbog želje igrača da dođu do nečega. U toj želji su se radile neke stvari koje nismo pripremali. Ne može se igrati tako da svatko radi svoje. Villarretal može držati loptu i dvije minute ako treba. Mi nismo imali strpljenja čekati, no, ponavljam, imamo šansu. Gubimo 0:1 nakon drugog od četiri poluvremena', rekao je Krznar.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ono što veseli uoči uzvrata je da bi Bruno Petković trebao biti na 100 posto u toj drugoj utakmici.

'Petković je pokazao da može odraditi. Nije to pravi Petko, ali za sedam dana će on i Gvardiol biti spremniji i s te strane se možemo nadati i spremnijem Dinamu', zaključio je Krznar.

  • +34
Dinamo - Villarreal, četvrtfinale Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL