UZ MADRIDSKE KLUBOVE

Španjolski izbornik oduševljen ovakvim finalom Lige prvaka

21.05.2014 u 12:06

Bionic
Reading

Izbornik španjolske nogometne reprezentacije Vicente del Bosque izrazio je oduševljenje činjenicom da će u subotnjem finalu Lige (Arenasport 1, 20.45 sati) prvaka igrati dvije španjolske momčadi.

Na lisabonskom Luzu sudarit će se gradski rivali Atletico i Real Madrid, pri čemu će ovi prvi loviti premijerni europski naslov, a potonji jubilarni deseti.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike prijenose utakmica pratiti u sklopu tog community portala.

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

'Real i Atletico su pokazali Europi da imaju fantastičan stil igre. Atletico je odigrao sjajno u Londonu protiv Chelseaja, baš kao i Real u Münchenu protiv Bayerna. Teško je reći tko će kontrolirati utakmicu, ali ja se nadam da će se izmjenjivati', rekao je Del Bosque u razgovoru za Canal Plus.

'Bit će to dvoboj pun strasti, a ujedno i najbolja stvar koja se mogla dogoditi španjolskom nogometu', zaključio je izbornik svjetskih i europskih prvaka.