POVIJEST NAS UČI

Španjolci uvjereni: Rakitiću je suđeno ponovo uništiti Juventus!

10.04.2017 u 10:38

Bionic
Reading

Uoči prvog dvoboja četvrtfinala Lige prvaka dnevnik El Mundo Deportivo naglašava kako je Ivan Rakitić neke od svojih najljepših trenutaka u karijeri doživio protiv Juventusa i na torinskom stadionu i od njega se očekuje mnogo i u novom okršaju ovog utorka...

Hrvatski 29-godišnji nogometaš u posljednje je vrijeme podigao formu i ponovo dobiva pregršt pohvala za svoje nastupe od španjolskih medija i svi ga očekuju u udarnoj momčadi Barcelone u u Torinu, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Juventusa.

Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava da su neki od najljepših nogometnih trenutaka u Rakitićevoj karijeri upravo vezani uz Juventus i njegov stadion u Torinu.

Naime, Juventusov stadion bio je domaćin velikog finala Europske lige 2014. godine u kojem je Sevilla svladala Benficu, a Ivan je proglašen najkorisnijim igračem utakmice i kao kapetan je imao čast prvi podići pobjednički pehar.

Sljedeće lijepo iskustvo dogodilo mu se godinu dana kasnije u finalu Lige prvaka s Barcelonom protiv Juventusa, kada je njegov pogodak donio ranu prednost Kataloncima koji su na kraju pobijedili 3:1 u Berlinu.

Španjolci su svjesni da su te utakmice dio prošlosti, a sadašnjost može biti i drukčija, ali vjeruju da je hrvatski veznjak predodređen za velike stvari protiv Juventusa i očekuju novu veliku utakmicu Ivana Rakitića ovog utorka...