IVAN ISKRENO

Rakitić priznao javnosti: Ždrijeb Lige prvaka za Barcu razočaranje!

04.04.2017 u 17:07

Bionic
Reading

Ivan Rakitić otkrio je za talijansku Gazzettu da nitko u Barceloni nije bio sretan nakon što im je ždrijeb u četvrtfinalu Lige prvaka donio Juventus, klub s kojim su igrali u finalu prije dvije godine...

Barcelona baš i nema sreće sa ždrijebom elitnog klupskog nogometnog natjecanja ove sezone. U osmini finala izvukla je moćni PSG i jedva ga pobijedila velikim preokretom u uzvratu, da bi zatim naletila na Juventus, još jednog europskog velikana s kojim će tijekom sljedećeg tjedna odigrati prvu utakmicu četvrtfinala.

Nije uobičajeno da netko prizna razočaranje ždrijebom, ali naš Ivan Rakitić to je napravio u intervjuu za talijansku Gazzettu dello Sport.

'Nismo bili sretni kad smo saznali da ćemo igrati protiv Juventusa. S njima smo snage odmjerili prije dvije godine u finalu i znamo koliko su jaki,' izjavio je Ivan Rakitić i dodao:

'Juventus je jedan od pet ili deset najboljih klubova na svijetu. Ima pobjednički mentalitet ugrađen u sebi, teško ga je pobijediti i nas čeka komplicirani dvoboj.'

Hrvatski reprezentativac također je demantirao glasine da ga Mandžukić i Pjaca nagovaraju na prelazak u Torino, u whatsapp grupi pod imenom Juventus, u kojoj je navodno bio i Dani Alves.

'To nije istina, ta grupa ne postoji,' tvrdi Rakitić.