ZBILJA IM DOSADNO

Španjolci se zabavljaju novom 'ekskluzivom' o Luki Modriću

19.11.2023 u 16:46

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 38-godišnji Luka Modrić, sav je u projektu 'Hrvatska na Euru 2024', i sasvim sigurno ovih dana ne razmišlja o Realu. No, španjolski su mediji, vjerojatno zato što nemaju o čemu drugom pisati, opet pokrenuli temu Modrićevog odlaska iz madridskog Reala

Naime, ove nedjelje španjolski Sport objavio je opsežan tekst u kojem se navodi kako će Luka Modrić, prema njihovim saznanjima, sljedećeg ljeta napustiti Real i prihvatiti bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Svoju spoznaju potkrepljuju činjenicama, odnosno da Modrić ove sezone ne igra koliko bi htio, te da je od 13 prvenstvenih utakmica sudjelovao u njih 11, ali i da je u samo četiri okršaja krenuo od prve minute. Odnosno od njih 17 ove sezone, startao je u samo njih pet, te sve zajedno skupio 647 minuta.

Prema minutaži, Modrić je tek 14. igrač Reala, a manje od njega igrali su tek Fran García, Andrij Lunin, Brahim Díaz, Lucas Vázquez i Ferland Mendy, Éder Militao, Thibaut Courtois, Arda Güler i Dani Ceballos, što su uglavnom igrači koji su imali problema s ozljedama.

Španjolski list navodi kako je Modrić ovog ljeta već odbio bogatu ponudu Saudijaca, ali da će sljedećeg ljeta ipak karijeru nastaviti u društvu Ronalda, Benzeme, Brozovića...

Naravno, ovo nije prva, a sigurno ni zadnja ovakva objava. Jer o Modrićevim kvalitetama ne treba se govoriti, a bez obzira na to što već ima i godina, u Saudijskoj Arabiji bio bi 'dodatna vrijednost'.

Osim ako prije toga ne potpiše još jedan jednogodišnji ugovor s Realom, ili možda ne odleti prema MLS-u, gdje bi ga također rado vidjeli.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'