RAYO ZAUSTAVIO KRALJEVE

Što više reći nakon ovakvog komentara o Luki Modriću, ali i Carlu Ancelottiju?

06.11.2023 u 05:47

Bionic
Reading

Madridski Real propustio je priliku bodovno se izjednačiti s Gironom na vrhu prvenstvene tablice. Naime, Ancelottijeva je momčad protiv Rayo Vallecana odigrala 0:0

Kraljevski klub je lomio gostujući sastav, ali nije uspio slomiti Rayo koji je osvojio prvi bod na Santiago Bernabeu nakon 11 uzastopnih poraza.

Posljednji bod u Realovom dvorištu Rayo je osvojio u ožujku 2000. godine odigravši 0:0, a nakon toga je nanizao 11 poraza uz razliku pogodaka 42:10.

Real je tijekom utakmice imao 63 posto posjeda lopte, a uputio je 22 udarca prema suparničkim vratima pri čemu pet u okvir gola. S druge strane, Rayo je uputio tek tri udarca, no niti jedan u okvir Kepina gola. Domaćin je imao i 11 kornera, a suparnik tek jedan. Međutim, niti to nije pomoglo.

U ovom dvoboju Carlo Ancelotti od prve je minute na teren poslao našeg Luku Modrića, što mu je bio deseti prvenstveni nastup ove sezone, odnosno četvrti u kojem je bio starter.

Za svoj nastup, a igrao je do 70. minute dobio je ocjenu visokih 7,8, što je bila treća najveća ocjena među Realovim igračima.

A da je Modrić bio toliko dobar potvrđuje i komentar iz španjolske Marce.

'Bernabeu je s razlogom impresioniran Bellinghamom, ali onaj koji ostavlja poseban dojam gotovo je uvijek vječna desetka. Luka Modrić je protiv Raya bio sjajan u suparničkom dijelu terena i bio među igračima za koje se isplati platiti ulaznicu. Ancelotti ga je izvadio u 69. minuti pri rezultatu 0:0, ali je Hrvat imao prostora za veću minutažu'.

Standings provided by Sofascore

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'