Mladi žele svrgnuti senatore

Španjolci se raspisali o hrvatskom kapetanu i njegovom statusu u Realu; Luka Modrić mogao bi izgubiti mjesto u početnoj postavi

16.07.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro mogli bi imati problema s mladim igračima koji se žele izboriti za mjesto u ekipi

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u Real Madrid je stigao još 2012. godine, a od onda je za kraljevski klub odigrao 391 utakmicu i zabio 28 golova, te upisao 61 asistenciju. U kombinaciji s Tonijem Kroosom i Casemirom godinama čini jedan od najboljih veznih redova na svijetu.

Iako Modrić ulazi u svoju devetu sezonu u dresu Reala, španjolska Marca piše kako bi hrvatskog kapetana uskoro mogao netko istisnuti iz prve ekipe. U tekstu pod naslovom: 'Postoje igrači koji žele s trona skinuti Modrića, Kroosa i Casemira' pišu kako je ovaj trojac godinama imao zagarantirano mjesto u prvih 11, no pitanje je koliko će to još trajati.

'Neki igrači će u novoj sezoni pokušati iskoristiti priliku i pod novim trenerom Carlom Ancelottijem izboriti mjesto u prvoj ekipi. Isco, Fede Valverde, Dani Ceballos i Martin Odegaard žele Talijana uvjeriti da su vrijedni da budu u prvih 11', piše Marca.

Modrića su otpisivali i prošle sezone, baš kao i Tonija Kroosa, no fantastičan dvojac je pokazao da za sada nema konkurencije i mlađi igrači su ipak morali pričekati svoju šansu. Nastave li Modrić i Kroos u ovom tonu kao do sad, isto će se ponoviti i ove sezone, a hrvatski kapetan će vjerojatno dobiti još jedan ugovor s Kraljevima.