poznat modrićev nasljednik

Španjolci otkrili tko je novi dobitnik Zlatne Lopte: Sve se već zna, ostaje samo službeno proglašenje u Parizu

26.11.2019 u 18:12

Bionic
Reading

Mundo Deportivo tvrdi da će najboljim na svijetu po šesti put biti proglašen Lionel Messi

Dok s nestrpljenjem iščekujemo dodjelu najprestižnije nogometne nagrade, Zlatne lopte koju dodjeljuje France Football, španjolski Mundo Deportivo tvrdi da zna tko će ove godine odnijeti pobjedu. Svijet traži nasljednika Luke Modrića koji je prošle godine, nakon sjajne sezone s Real Madridom i srebra s Hrvatskom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, proglašen najboljim na svijetu.

Ove godine Modrić nije bio u konkurenciji, a kao najvjerojatniji Lukin nasljednik spominjao se stoper Liverpoola Virgil van Dijk. Ipak, Mundo Deportivo tvrdi kako jedan od najboljih braniča u povijesti neće odnijeti nagradu koju svakako zaslužuje, već da će ona otići Lionelu Messiju.

Ako se to dogodi, bit će to šesta Zlatna lopta za Messija koji će tako postaviti rekord i prestići Cristiana Ronalda koji ih je do sada osvojio pet. Messi je ove godine osvojio FIFA The Best trofej, a Van Dijk je izabran za najboljeg nogometaša po izboru UEFA-e. Messi bi, pišu Španjolci, trebao odnijeti i konačnu pobjedu i osvojiti Zlatnu loptu.

'Osvajač Zlatne lopte za 2019. je na današnjem sastanku saznao da je on taj. Imao je priliku i dotaknuti Ballon D’Or koji će mu službeno biti uručen na svečanosti u Parizu',piše Mundo.