ne sviđa im se ni mandžo

Španjolci nimalo ne cijene Pjanića: Niti blizu Luki Modriću!

01.06.2017 u 14:14

Bionic
Reading

U anketi koju provodi dnevnik Marca španjolski čitatelji biraju između igrača Reala i Juventusa boljeg na svakoj od pozicija, a prema dobivenim rezultatima samo bi Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini imali mjesta u 'kraljevskom klubu'...

Finale Lige prvaka sve je bliže, a na španjolskim i talijanskim portalima traju analize uoči susreta koji bi mogao biti izuzetno neizvjestan.

Dnevnik Marca donosi zanimljivu anketu u kojoj uspoređuje igrače Reala i Juventusa na svakoj od pozicija na terenu, a čitatelji biraju tko je bolji.

Rezultati pokazuju da Španjolci pretjerano ne cijene zvijezde torinskog kluba, jer samo su Gianluigi Buffon i Giorgio Chiellini dobili više glasova od svojih kolega iz Reala, dok su na svim drugim pozicijama glasači preferirali zvijezde 'kraljevskog kluba'.

  • +3
Luka Modrić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Posebno dominantan je Luka Modrić u duelu s Miralemom Pjanićem koji je dobio čak 92% glasova, ali i Isco u duelu s Mariom Mandžukićem, s 91% glasova. Čak je i Zinedine Zidane dobio više glasova od Massimiliana Allegrija.

Hoće li tako u subotu biti na travnjaku u Cardiffu, to je sasvim druga priča. No, Real definitivno ima izglede obraniti naslov prvaka...