'MODRI' TRAŽE KAPITALCA

Spahić bi došao, ali Dinamo nema tih novaca

13.06.2011 u 19:01

Bionic
Reading

Dinamo očajnički traži stopera. Naime, sva tri kandidata, Joe Šimunić, Domagoj Vida i Emir Spahić daleko su od potpisa, a trener Jurčić počinje s pripremama za novu sezonu od koje se očekuje i Liga prvaka

Joe Šimunić odmara se u Australiji, Domagoj Vida vjerojatno razmišlja o noćnom incidentu i povratku u Bundesligu, dok Emir Spahić važe između bogate ponude iz Katra i mogućnosti da za trostruko manje zaigra u Dinamu. A sve to stvara nervozu i kod čelnika Dinama ali i kod trenera Jurčića, koji bi momčad trebao uvesti u Ligu prvaka.

'Svi igrači koje ste spominjali još su i igri, Šimunić, Spahić, Vida. Pokušavamo to riješiti, ali igrač koji dođe mora biti kapitalac', izjavio je Zdravko Mamić za Večernji list.

Od spomenutog trojca, najzainteresiraniji se ćini Emir Spahić, kapetan reprezentacije BiH i igrač Montpelliera, koji na stolu ima i izuzetno bogatu ponudu iz Katara.

'Kontaktirao sam s plavima. Da se mene pita, došao bih u Dinamo. Naime, više ne namjeravam igrati u Francuskoj, čak da me zovu Lyon ili Marseille. Rođen sam u Hrvatskoj, 30 mi je godina i želim živjeti u Zagrebu. Dinamo ima šanse, ali se prvo klubovi trebaju dogovoriti. Lijepo je što me Dinamo želi, veliki je to klub', javio je Spahić iz Dubrovnika, a prenosi Večernji list.

Iako Spahić, dakle, ima veliku želju doći u Dinamo, zaboravio je spomenuti kako ga bogatom ponudom iz Katra zovu Arapi. Ponuda je to kojoj Dinamo ne može parirati, osim ako se Zdravko za nedavnog posjeta Emiratima nije dogovorio sa sponzorima da mu pomognu i po tom pitanju.