STARTAO U ZAGREBU

Špaco poveo Hajduke, bez važnog aduta na Lokomotivu

20.02.2015 u 14:11

Bionic
Reading

U petak ujutro novi trener Hajduka Stanko Poklepović odradio je prvi trening s momčadi

Vježbalo se, prenosi hajduk.hr, u trening centru NK Zagreb u Veslačkoj ulici u Zagrebu, gdje su se hajdukovci dosad pripremali za subotnji prvenstveni meč s Lokomotivom.

Poklepović je, zajedno s pomoćnicima Harijem Vukasom i Jakšom Krstulovićem te s trenerom vratara Zoranom Varvodićem, igračima priredio intenzivni trening s loptom u trajanju oko sat vremena.

'Ovo je trening upoznavanja, ne samo među nama, nego i igre koju ćemo sprovoditi. Pokušali smo naći detalje koji su zanimljivi i orijentirani prema njihovim sposobnostima i to smo im ponudili. Mislim da su dosta ozbiljno radili, no to je samo jedan trening kojeg treba pretočit u igru', rekao je Špaco.
Svi su prvotimci na dispoziciji za Lokomotivu osim Sušića koji ne može igrati zbog žutih kartona.

Vršajević koji je imao manjih problema sa preponama normalno je odradio trening, kao i Maglica koji se vraća u konkurenciju. Prvi vratar Lovre Kalinić se također priključio momčadi u četvrtak popodne i spreman je braniti.

Na pitanje koliko će se njegov trenerski pristup razlikovati od Tudorovog 76-godišnji Špaco je kazao:

'Kombinacija u igri će biti slična, probat ćemo stvoriti pozitivan pristup igre. Da ona ne ide u trbuh ili glavu, nego da idu u pozitivan način u dule i da kontroliraju loptu i da kontroliraju što, gdje i kako'.

Utakmica 22. kola MAXtv Prve lige Lokomotiva - Hajduk igra se u Kranjčevićevoj ulici u subotu 21. veljače s početkom u 15 sati.