NAKON REMIJA

Špaco: Kriv sam ja, ali i vratar i stoperi!

14.03.2010 u 13:57

Bionic
Reading

Pošten je bio trener Hajduka Stanko Poklepović i nakon prospavane noći i prosutih bodova protiv Rijeke još jednom priznao – sami smo krivi

Poklepović se odmah ispričao publici.

'Nismo rezultatom odgovorili na njihovu hrabru, permanentnu i bezdušnu podršku tijekom svih 90 minuta', rekao je Poklepović i dodao da opravdanja ne traži.

'Napravili smo baš sve u pripremi utakmice da se ovo ne bi dogodilo, no dogodio se samo jedan detalj na koji nismo obratili pažnju, a to je dubinska lopta, i baš smo na taj način primili gol. Krivi su vratar Subašić i dvojica stopera, Jonjić i Buljat, koji su morali izaći na 30 metara od gola i onda se ovo ne bi dogodilo. Isto tako, bolje su morali reagirati dvojica najboljih i najiskusnijih, Skoko i Andrić, i sve im je to pouka. Dio krivice snosim i sam, da nisam promukao dozvao bih ih i upozorio ih što se može dogoditi. Ovako smo, nažalost, prosuli bodove iako sam rekao da ćemo ostvariti tri uzastopna uspjeha. Žao mi je najviše što nam je Cibalia pobjegla još dva boda', kazao je trener splitske momčadi.

Poklepović se osvrnuo i na upite zbog čega nije igrao Ahmad Sharbini, kojemu je pretpostavio dvojicu mlađih i poletnijih, Vukušića i Čopa.

'Ahmad je iskusniji igrač od spomenute dvojice, no na treningu me nije uvjerio i da je bolji od njih. Kod mene igraju oni koji na treningu dokažu da zavređuju mjesto u momčadi. On je doveden zajedno s bratom i još uvijek nije potvrdio svoju vrijednost, što ne znači da neće već u sljedećoj utakmici.'