NOVI UDARAC

SP: Nesreća ne dolazi sama, ozljeda hrvatskog krila!

27.06.2015 u 22:27

Bionic
Reading

Hrvatska je lakoćom svladala Egipat na otvaranju juniorskog Svjetskog prvenstva za košarkaše, no izbornik Ante Nazor ima itekakvih razloga za brigu uoči nastavka natjecanja

Hrvatska je održala košarkašku lekciju Egipćanima i na krilima Nika Slavice (19 koševa, 10 skokova, četiri dodavanja, dvije ukradene lopte) slavila sa 111:68. Tim rezultatom Hrvatske je srušila sve rekorde prvoga dana SP-a, ali čelo izbornika Nazora zasigurno je naborano od briga.

Krenimo s dobrim vijestima... Cibonin centarski tandem Žižić i Zubac odigrali su dvoboj uoči problema s proizvođačem opreme (i upisali identičan učinak, po 17 koševa i sedam skokova), te će nastaviti natjecanje.

U nedejlju Hrvatska igra protiv SAD-a, a teško da će na raspolaganju imati i Ivana Karačića koji je u završnoj fazi utakmice nakon jednog ulaska s krila i zakucavanja krivo doskočio na parket i zbog ozljede koljena morao biti iznešen s parketa. Nakon prvog dana Hrvatska ima prilično kratak roster, nadajmo se da je pehovima i glupostima sada kraj.

Snimka kompletnog dvoboja Hrvatske i Egipta