KONAČNA PRESUDA

Soudani ipak kažnjen i propušta Hajduk, ali je li to dovoljno!?

19.04.2017 u 12:32

Bionic
Reading

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Saša Pavličić Bekić izrekao je Hilalu Soudaniju kaznu od jedne utakmice suspenzije zbog udaranja nogometaša Lokomotive Luke Capana koje sudac Pejin nije htio kazniti na samom terenu. Propustit će Hajduk, no je li mogao biti i teže kažnjen?

Soudanijeva nervozna reakcija prošlog petka digla je Hrvatsku na noge, jer ga Pejin nije niti opomenuo, a bio je to potez koji je zaslužio crveni karton.

Naknadna žalba ni manje ni više nego nogometaša Plomina Gorana Kvalića ipak je pokrenula postupak i disciplinski sudac Saša Pavličić Bekić nije imao izbora nego kazniti Soudanija koji je prema članku 51 Disciplinskog pravilnika zbog nesportskog ponašanja dobio jednu utakmicu suspenzije.

Tako će Soudani propustiti derbi s Hajdukom, no mogao je biti i teže kažnjen. Naime, veznjak Rijeke Franko Andrijašević kažnjen je jesenas naknadno s čak tri utakmice suspenzije zbog vrijeđanja suca, dok je Alžirčeva reakcija bila barem jednako ružna i nesportska. No, bolje i takva suspenzija, nego nikakva.

Ljubitelji nogometa time su zadovoljni, jer je čak njih 80 posto glasalo u anketi tportala za naknadnu kaznu. Dinamo će se žaliti na tu odluku, ali ona se ne može promijeniti do derbija i sigurno stupa na snagu...

Lokomotiva - Dinamo 1:2 (28. kolo, 2016./17., 14.4.), sažetak Autor: YouTube