ŠTO VI MISLITE - ANKETA

Vijest koja je izazvala potres u Dinamu; otkriveno tko je podnio prijavu

18.04.2017 u 16:45

Bionic
Reading

Uoči derbija na Maksimiru između Dinama i Hajduka (subota, 15 sati, Arenasport) podnesena je prijava disciplinskom sucu MAXtv Prve lige Saši Pavličiću Bekiću protiv napadača hrvatskog prvaka El Arabija Hilala Soudanija

Soudani je nedavno supergolčinom škaricama spasio Dinamo na Rujevici (1:1) i ostavio ga u igri za naslov, ali je kolo kasnije napravio glupost koja će ga po svemu sudeći koštati nastupa u dvoboju s Hajdukom.

Podsjećamo, alžirski napadač đonom je udario nogometaša Lokomotive Capana, ali ne samo da ga sudac Pejin nije isključio, a morao je, nego mu nije pokazao ni žuti karton.

Ipak, Soudani može biti kažnjen ako netko tko je član nogometne organizacije podnese prijavu, a to se i dogodilo. Prijava je podnesena u Pazinu i to od igrača i člana Uprave NK Plomin Gorana Kvalića, pa će se Soudanijev slučaj naći na stolu disciplinskog suca koji do subote mora odlučiti hoće li ga kazniti odnosno suspendirati.

O tom trenutku utakmice između Lokomotive i Dinama (1:2) u ponedjeljak je govorio i Mateo Beusan u rubrici 'Oko sokolovo' te je bio jasan:

'Soudani mora poštivati suparnika, a sudac pravila nogometne igre. Jedina ispravna odluka bila je - Capanu žuti, a Soudaniju crveni karton.'

Ukoliko se Soudanija kazni, bit će to velik udarac za Dinamo jer je Alžirac upravo u najvećim utakmicama bio često najbolji pojedinac i čovjek koji je svojim golovima odlučivao pobjednika u derbijima.