PREOKRET NA POMOLU

Šokovi u Ligi prvaka otvorili radno mjesto za Mourinha!?

14.04.2016 u 11:18

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanske Gazzette dello Sport, Manchester United sve više razmišlja o Ryanu Giggsu kao novom treneru, dok bi Jose Mourinho mogao karijeru nastaviti kao trener PSG-a ili Real Madrida...

Pisalo se dugo o prelasku slavnog Portugalca na Old Trafford kao o gotovoj stvari, no u posljednje vrijeme sve je više glasina da taj posao i nije sigurna stvar. Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi da je na pomolu preokret, jer je vlasnička obitelj Glazer iz dana u dan sve bliže ideji davanja prilike klupskoj legendi Ryanu Giggsu koji kao pomoćnik radi u Manchester United nakon prekida igračke karijere.

Giggs bi mogao naslijediti Van Gaala sljedećeg ljeta, no Jose Mourinho ne bi se trebao bojati za svoju budućnost. Naime, šokantno ispadanje bogatog PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka poljuljalo je povjerenje vlasnika kluba u Laurenta Blanca, jer smatraju da je taktički podbacio kad je bilo najvažnije. Njegovo radno mjesto više nije sigurno, a Parižani bi rado vidjeli Mourinha na kormilu kluba u budućnosti.

Slaba igra u prvoj utakmici protiv Wolfsburga zatresla je i stolicu trenera Reala Zinedinea Zidanea. Iako je sve preokrenuto u uzvratu s tri pogotka Ronalda, predsjednik Florentino Perez još uvijek nije siguran želi li zadržati Francuza, a i njemu se Mourinho nalazi visoko na listi želja u slučaju smjene na klupi.

Portugalac je u nedavnoj izjavi potvrdio da se vraća u nogomet ovog ljeta i da ima pregršt ponuda, ali i da još nije ništa potpisao. Do kraja sezone možda bude i novih obrata pa ostaje potpuno otvoreno gdje će Mourinho nastaviti karijeru...