MIŠLJENJE NARODA

Šokirani čitatelji tportala o smrti Alena Pamića

22.06.2013 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon smrti Ivana Turine, hrvatski nogomet zadesila je nova tragedija. Srce je izdalo Alena Pamića, a o tragičnom događaju svoje mišljenje su iznijeli i čitatelji tportala

Čitatelji tportala iznijeli su svoj sud o novoj tragediji te su opet otvorili pitanja o štetnosti profesionalnog sporta, slabim pregledima i prevelikoj želji nogometaša da riskiraju vlastiti život.

zg: Ja sam i žalostan i ljut! Pratim dečka još iz 2010. kad mu se to prvi put dogodilo i uspjeli su ga oživjeti. Ne znam samo koliko mu je trebalo opomena. Čemu i dalje igrati nogomet ako znaš da imaš problema. Odi u školu za trenera ili već nešto ako želiš ostati u nogometu. Ja stvarno ne mogu vjerovati! R.I.P.

KOMENTAR DRAŽA
Žao mi dečka, ali interesantno je da je bio nekoliko puta na pretragama i ništa ozbiljno nije pronađeno
Mrzli: Još jedan dokaz koliko je sport štetan.

Istrijan: Ne mogu shvatiti da se netko ruga s bolešću.

Johnn_bravo: Neovisno o ovom slučaju, ali zar nije malo sumnjivo da je u zadnje vrijeme umrlo dosta mladih sportaša na malo tajanstven način.

Draž: Žao mi dečka, ali interesantno je da je bio nekoliko puta na pretragama i ništa ozbiljno nije pronađeno. Znam da postoje srčane mane teško uočljive i najmodernijim instrumentima, ali nije mi jasno zašto tih nekoliko opomena koje mu je tijelo dalo nije uzeo za ozbiljno? Netko ili nešto mu je uporno davalo šansu za život, a on je tu šansu shvatio kao šansu za igrati nogomet...


Jasna: Tragično, fizički napori u suvremenom vrhunskom sportu (pogotovo nogometu) su prestrašni. Moja sućut obitelji Pamić.

kOMENTAR jure
Žalostan sam kada se takvo što dogodi, naročito mladim ljudima, ali... zar nije bila dovoljna već i prva opomena
Zapadni Mostar: Nažalost, ovakve vijesti nam postaju svakodnevnica. Moderna medicina kaska za prevarantima i proizvođačima nedozvoljenih sredstava (što ne mora značiti da je i ovaj slučaj). Sport sve više to nije nego postaje utrka za profitom, globalno bi trebalo nešto mijenjati iz korijena, jer bojim se da će ovakvih vijesti bivati sve više i sve češće.

Gladni jura: Žalostan sam kada se takvo što dogodi, naročito mladim ljudima, ali... zar nije bila dovoljna već i prva opomena.

XYZ: Ovo je tragedija, i neizmjerno mi je žao zbog gubitka jednog mladog života. Ali zar nije bilo dovoljno upozorenja i zar o tim mladim ljudima stvarno nitko ne vodi računa, a pogotovo njihovi roditelji. Koji su to 'mesari' koji su njemu stalno u natjecateljske iskaznice ovjeravali pod rubrikom liječnički pregled – SPOSOBAN.