težak udarac

Šok za Njemačku! 'Elf' uoči SP-a u Rusiji ostaje bez jednog od svojih najboljih igrača

07.06.2018 u 16:57

Bionic
Reading

Njemački izbornik Joachim Löw iznenada se našao u velikim problemima. Momčad aktualnih svjetskih prvaka uoči puta za Rusiju iznenada je ostala bez jedne od najvećih zvijezda...

Mesut Özil ozlijedio se na prijateljskoj utakmici s Austrijom, 'elf' je taj sraz iznenađujuće izgubio 2:1, a sada je doživio i novi, puno teži udarac.

Čini se kako Özilova ozljeda koljena nije nimalo bezazlena, dapače, iz njemačke reprezentacije stižu zabrinjavajuće vijesti za sve navijače 'elfa'. Sportski dnevnik Bild tako prenosi kako liječnički tim reprezentacije čini sve kako bi Özila što prije vratio na teren, no veznjak Arsenala propustio je sve treninge u prošla četiri dana i sve je manje šansi da uopće sa suigračima otputuje za Rusiju!

I sam izbornik Joachim Löw je u šoku jer Özil je jedan od najiskusnijih u momčadi, odigrao je 90 utakmica za 'elf' i zabio 27 golova, trebao je biti jedan od nositelja igre.

  • +3
Prijateljska utakmica: Austrija - Njemačka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema nekim najavama Özil će sigurno propustiti prvu utakmicu na SP-u, 17. lipnja Njemačka igra protiv Meksika, ali bi mogao biti spreman za sljedeće dvije, protiv Švedske i Južne Koreje