PRAZNA TRIBINA

Šok za igrače Barcelone! Nakon invazije navijača Eintrachta na utakmici protiv Cadiza neugodno su im iznenađenje priredili vlastiti

18.04.2022 u 22:24

Bionic
Reading

Igrače Barcelone dočekala je nimalo ugodna scena na Cam Nouu prije početka utakmice 32. kola španjolskog prvenstva protiv Cadiza

Dio tribina odmah iza gola na kojima su inače smješteni najbučniji navijači Barce bio je prazan. Njihov je to odgovor na klupski debakl s ulaznicama za uzvratnu utakmicu četvrtfinala Europa lige kada je gostujući Eintracht imao podršku tridesetak tisuća navijača. Trener Xavi je tražio klupsku istragu koja je na kraju i pokrenuta.

  • +6
Europska liga: Barcelona - Eintracht, 14.4.2022. Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia

Vodstvo kluba je u obrani govorilo kako su njemački navijači ulaznice nabavljali na sve moguće načine te tako debelo prekoračili predviđeni broj ulaznica namijenjen za goste.

  • +4
Barcelona- Cadiz, 18.4.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Gerard Franco / Zuma Press / Profimedia

Podsjetimo, Eintracht je u atmosferi kakva se ne pamti na gostovanjima nakon neriješenih 1:1 u Frankfurtu u uzvratu slavio 3:2 te se plasirao u polufinale Europske lige, a Katalonci još uvijek glavni razlog poraza vide u broju gostujućih navijača na tribinama.