ovo nije dobro

Šok na Rujevici; nova sezona još nije ni počela, a Rijeka je na duže vrijeme ostala bez tri važna igrača

11.07.2022 u 13:26

Bionic
Reading

U samo desetak dana Rijeka je nakon potpunog raspada prošlosezonske momčadi napravila fantastičan posao i dovela nekoliko zvučnih pojačanja. No, pripreme još nisu ni završene, a pitanje je kad će momčad koju vode Dragan Tadić i Fausto Budicin zaigrati u najjačem sastavu

Jedan od najspektakularnijih transfera ovog ljeta na Rujevici je definitivno povratak Mateja Mitrovića koji je baš u dresu Rijeke odigrao najbolje utakmice te zaslužio i poziv u hrvatsku reprezentaciju.

Mitroviću je od prvog dana bila namijenjena uloga prvog stopera, od iskusnog se igrača očekivalo da učvrsti obranu Rijeke i poveže redove momčadi s Rujevice. No, sad su stigle zabrinjavajuće vijesti.

Naime, Mitrović se ozlijedio još 5. srpnja na pripremnoj utakmici protiv slovenskog drugoligaša Triglava, a nakon detaljnih liječničkih pregleda objavljena je jako loša vijest. I prije je Mitrović imao puno problema s ozljedama, a sada se radi o ozljedi tetive mišića zbog koje će minimalno pauzirati nekoliko mjeseci. A to je ona optimistična prognoza. Jer u većini slučajeva kod takvih je ozljeda potrebna operacija, a to bi značilo da se Matej Mitrović na teren neće vratiti prije proljeća!

Zato su u Rijeci ekspresno reagirali te je Mitrović već danas (ponedjeljak, 11. srpnja) operiran u Finskoj!

Iz kluba su potvrdili da je operacija prošla bez problema.

'Matej Mitrović danas je operiran u Finskoj.Operacija je prošla uspješno od strane dr. Lassea Lempainena, a našem braniču želimo brz oporavak i što brži povratak na travnjak', stoji u objavi NK Rijeke na drušrvenim mrežama.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Na žalost, šokovima za Tadića i Budicina tu nije kraj jer najmanje mjesec dana pauzirati mora i mladi nadareni stoper Niko Galešić koji je zadobio težak potres mozga, dok će desni bek Andres Solano zbog ozljede pauzirati minimalno dva mjeseca!

Uh, toliko pehova, a nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige još nije ni započela. Ne treba zaboraviti da Rijeku čekaju i kvalifikacije za Konferencijsku ligu protiv švedskog Djurgardena...