NEVJEROJATNO!

Snimka: Furyju je posjekotinu nanio hrvatski boksač. U prvi plan iskočio je Hrgović

02.02.2024 u 22:59

Bionic
Reading

Vijest koja je u petak do srži protresla boksački svijet ona je o otkazivanju povijesnog meča za ujedinjenje svih teškaških titula između Oleksandra Usyka i Tysona Furyja

Nakon što je objavljeno da se dvojica najboljih teškaša današnjice doista neće boriti 17. veljače u Rijadu zbog posjekotine koju je "Gypsy King" zadobio na sparingu, odnosno da bi s neporaženim Ukrajincem na koncu u ring mogao ući Filip Hrgović, nastavile su se množiti brojne informacije povezane s predmetnim događajima, a pojavio se i videozapis spornog sparinga.

>> Fury odustaje od povijesnog meča protiv Usyka, zamijenit će ga Filip Hrgović?

Iako je snimka poprilično loše rezolucije, na njoj je vidljivo kako Fury u jednoj izmjeni dobiva udarac nakon kojeg je uslijedio klinč, a potom se sparing prekida, dok Britanac odlazi prema kutu mašući glavom.

Kako je to točno izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Ono što cijelu priču čini još zanimljivijom, pa i nevjerojatnijom, jest činjenica da je borac koji je sparirao s Furyjem hrvatski teškaš Agron Smakići. Fight Site je raspolagao informacijama da se 33-godišnji Zagrepčanin, koji se svojim boksačkim profilom (ljevak, kontragard) savršeno uklapa u pripreme za Usyka, nalazi u Furyjevom pripremnom kampu u Rijadu. Kao što je bio slučaj kad smo surađivali tijekom njegovog boravka u Joshuinom kampu u Essexu, tako smo i danas trebali napraviti prigodni intervju s Smakićijem iz saudijske prijestolnice, no stvari su se tijekom dana odvile u potpuno nepredviđenom smjeru. S portala Fight Site kontaktirali su Agrona koji je potvrdio da je na snimci doista on.