Kvalifikacije za sp

Slovački mediji žale za propuštenom prilikom protiv Hrvatske; mislili su da će Vatrenima otkinuti barem bod, ali Brozović je mislio drugačije

05.09.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Slovački mediji ne skrivaju da su razočarani ishodom u utakmici s Hrvatskom

Hrvatska je golom Marcela Brozovića u samom finišu utakmice pobijedila Slovačku u kvalifikacijama za Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru. Iako je Hrvatska bila favorit uoči ove utakmice, slovački mediji žale za pobjedom u utakmici u kojoj nije bilo Luke Modrića, ali i nekih drugih važnih karika poput Dominika Livakovića.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Tamošnji tabloid Čas u tekstu pod naslovom: 'Težak udarac nakon obećavajuće predstave: Slovačka pala poslije Brozovićevog očajničkog voleja, Hrvatima važna tri boda' piše kako su Slovaci milisli kako će uspjeti do pobjede.

'Nakon dobrog rezultata u Sloveniji činilo se kako će ovo biti naša večer. Utakmica se igrala pred oba gola, a izabranici Štefana Tarkoviča činili su sve kako bi izvukli barem bod. Izgledalo je kako će u tome i uspjeti, ali Marcelo Brozović je mislio drugačije', pišu razočarani Slovaci.

Šport24 piše kako Slovaci jednostavno nisu bili dovoljno dobri i da su ih koštale propuštene prilike.

'Slovački nogometaši su nekoliko puta zaprijetili u drugoj polovici prvog poluvremena i stvorili nekoliko odličnih gol šansi, ali Hrvatska je bolje otvorila drugi dio. Dalić je još i osvježio ekipu s nekoliko ranih zamjena u drugom poluvremenu. Sve što smo dobro napravili zažalili smo u 86. minuti...'

Sportnet također žali za bodom.

'Slovaci su drugo držali bod, ali ipak upisali prvi poraz u kvalifikacijama. Utakmica je bila izjednačena, ali bodovi su otišli Hrvatskoj', pišu Slovaci.

Nakon pet odigranih kola Rusija je prva s 10 bodova koliko ima i druga Hrvatska uz istu gol razliku od +4, ali Rusi imaju više zabijenih golova. Treća je Slovenija sa sedam osvojenih bodova, a slijedi Slovačka sa šest. Malta i Cipar zatvaraju skupinu sa po četiri boda.