baš lijepo

Je li ovom duhovitom ali i iskrenom porukom Mario Mandžukić barem malo uljepšao dan Ivanu Rakitiću?

21.09.2020 u 17:27

Bionic
Reading

Dokapetan hrvatske nogometne reprezentacije Ivan Rakitić odlučio je završiti svoju reprezentativnu karijeru nakon 106 nastupa u kojima je postigao i 15 golova u hrvatskom dresu

Iako se već u nekoliko navrata spominjalo, a posebice nakon okončanja svjetskog prvenstva u Rusiji 2918. godine, gdje je bio jedan od hrvatskih junaka, kako bi Ivan Rakitić mogao okončati reprezentativnu karijeru, dokapetan reprezentacije i povratnik u Sevillin dres, na taj se potez odlučio tek sada, dvije godine kasnije.

Naravno, svi su ostali iznenađeni, jer još u lipnju Rakitić je rekao kako će igrati i na Euru sljedeće godine, a potom možada i na svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Ipak, sada je prelomio, posalo nam je i poruku - oko najteže životne odluke, te se zahvalio svima.

Naravno, zahvale stižu i na njegovu adresu, a među prvima putem društvenih mreža javio se Mario Mandžukić, jedan od onih koji se umirovio, zajedno sa Danijelom Subašićem i Vedranom Ćorlukom, u kasno ljeto 2018. godine.

Sretan sam što smo zajedno doživjeli toliko velikih trenutaka s Hrvatskom - bilo mi je zadovoljstvo dijeliti s tobom teren i svlačionicu, pobjede i poraze, suze i smijeh 🇭🇷 @ivanrakitic, možeš biti ponosan na sve što si ostvario s Hrvatskom... 🥈 A sada možemo konačno jednom skupa u miru pogledati utakmicu reprezentacije 🍻 Iako, znaj, lakše je igrat' nego gledat' 😁, napisao je Mandžukić.

  • +14
Ivan Rakitić Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH