MAXTV, SUBOTA - 20 SATI

Slavonski derbi osakaćen ozljedama i kartonima

25.08.2011 u 11:10

Bionic
Reading

Subota je nogometni dan na MAXtv-u. U sklopu šestog kola MAXtv Prve lige ljubitelji nogometa moći će pogledati dvije utakmice. Prvo će pred kamere Dinamo i Lučko (18 sati), a zatim Cibalia i Osijek (20 sati)

U Vinkovcima je na rasporedu slavonski derbi u koji gosti ulaze s prednošću od četiri boda (8-4). Sudari Cibalije i Osijeka uvijek bude veliko zanimanje, a na stadionu je uvijek sjajna nogometna atmosfera koju dodatno podižu navijačke skupine Ultrasi i Kohorta.

'Nadam se da ćemo napokon odigrati utakmicu bez primljenog pogotka. Dosta je bilo rasprodaje domaćih bodova i očekujemo pobjedu', poručili su iz domaćeg tabora.

Problem za Cibaliju su kartoni, pa tako trener Stanko Mršić ne može računati na stoperski par Lučić i Parmaković.

No situacija u Gradskom vrtu još je lošija. Talentirani Špehar postao je igrač Dinama, što je dodatno uzdrmalo momčad koja je osakaćena ozljedama - na liječničkom popisu su Ljubojević, Gavrić, Miličević, Jugović, Kurtović i Pavličić, dok su načeti Smoje i Kvržić. Većina njih neće se oporaviti na vrijeme.

Glavama osječkih nogometaša zasigurno odzvanja i težak poraz u Gradskom vrtu od Dinama (0:4), a atmosferu je tek malo popravila isplata jedne od više plaća koje im klub duguje.

'U svakom slučaju, nećemo biti kompletni, ali što se može. Skrpat ćemo se nekako i pokušati odigrati što bolju utakmicu', izjavio je trener Osijeka Vlado Bilić.

Ova dva kluba su u Vinkovcima odigrala 19 utakmica u prvenstvu. Domaćin je puno uspješniji s deset pobjeda, pet puta je završilo neodlučeno, a četiri puta veselili su se gosti.

U subotu na MAXtv-u možete gledati i susret Dinamo - Lučko.