AGONIJA ZVIJEZDE ELFA

Slavni nogometaš u očaju: Dao bih sav novac koji imam da mogu opet biti zdrav!

05.10.2017 u 16:58

Bionic
Reading

Marco Reus koji je pretrpio u svibnju svoju treću tešku ozljedu u posljednje tri godine priznao je da bi darovao sav novac koji ima kad bi zauzvrat mogao povratiti svoje zdravlje...

Ofenzivni 28-godišnji veznjak prozvan je u Njemačkoj 'tragičnom nogometnom figurom' još prošle godine u lipnju kada mu je zbog nove teške ozljede propao nastup na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

U svibnju ove godine Reus je opet stradao i zbog ozljede koljena ponovo je izvan travnjaka, a tijekom rehabilitacije u intervjuu za GQ priznao je da proživljava teške trenutke.

'Mi vrhunski nogometaši zarađujemo pregršt novca, ali ponekad to skupo plaćamo našim zdravljem. Ja bih darovao sav novac koji imam kako bih opet mogao raditi ono što volim, igrati nogomet,' izjavio je Marco Reus kojem preostaju još četiri mjeseca oporavka.

'Tijekom rehabilitacije si potpuno sam i to te posebno pogađa. Brutalni je to test tvoje psihe. No, u teškim vremenima vidiš tko je zapravo uz tebe. Nogometni bog nije uvijek bio pravedan prema meni, ali nisam ogorčen na njega. Kako je, tako je. Uskoro ću opet biti na terenu i pokušati izazvati pomutnju,' nada se odlični nogometaš Borussije Dortmund kojem su ozljede otele nastupe na posljednja dva natjecanja njemačke reprezentacije, uključujući i onaj trijumfalni na SP-u u Brazilu...