TRBUHOM ZA KRUHOM

Slaven je svog ponajboljeg igrača potjerao iz momčadi; sada je pronašao novi klub

21.05.2024 u 18:52

Bionic
Reading

Benedik Mioč nije produžio ugovor s klubom iz Koprivnice, ali je već pronašao novi klub u Poljskoj

Benedik Mioč nije bio u momčadi za posljednje dvije utakmice Slaven Belupa. Jedan od najboljih igrača Farmaceuta nije produljio ugovor koji mu istječe 15. srpnja pa je izbačen iz momčadi.

Međutim, unatoč tome što se trener Ivan Radeljić nadao da će njegova zvijezda nastaviti suradnju s klubom, poljski mediji pišu kako od toga neće biti ništa. Naime, Mioč je navodno već pronašao novi klub.

Riječ je o poljskom drugoligašu Miedźu iz Legnice. Njegov novi klub ovu sezonu završio je na 10. poziciji pa će se Mioč tako sljedeće godine boriti za ulazak u Ekstraklasu, elitni rang poljske klupske piramide.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Poljaci pišu kako je Mioč ovog vikenda bio u Legnici te kako će uskoro potpisati trogodišnji ugovor. Ove sezone bio je među najboljim igračima Slavena u SuperSport HNL-u, zabio je 11 komada i podijelio pet asistencija.

Ovako je njegovu situaciju nedavno komentirao trener Radeljić:

'Neće igrati zbog ugovora. Nadam se da će se uspjeti dogovoriti, ali to je još neizvjesno. No, dok nema potpisa ugovora, neće konkurirati za momčad. Ako danas potpiše, sutra je u kadru.'

Standings provided by Sofascore