RASTANAK VEĆ U SIJEČNJU

Slaven Bilić zbog ove nemoralne ponude ne spava mirno

09.12.2016 u 11:57

Bionic
Reading

I dok Slaven Bilić strepi za svoju stolicu odnosno trenersku funkciju u West Ham Unitedu, čelnici 'čekićara' navodno su već prihvatili ponudu Manchester Uniteda i prodat će Bilićeva ljubimca

Nakon odličnih nastupa u proljetnom dijelu sezone, a potom i nekoliko spektakularnih poteza na Euru u Francuskoj, Dimitri Payet postao je vrlo tražen na europskom nogometnom tržištu.

Tada je Bilić odbijao sve ponude za ovog francuskog ofenzivnog veznjaka, no sada su pritisci kupaca ipak smekšali upravu West Ham Uniteda.

Naime, kako pišu i engleski i francuski mediji, Payet će se već u siječnju preseliti na Old Trafford, a u blagajnu 'čekićara' stići će oko 42 milijuna eura.

Navodno je i Mourinho sudjelovao u nagovaranju Payeta, koji ove jeseni ipak nije na nivou igara iz prvog dijela godine. Tko zna, možda je na taj način htio i sam utjecati da ga se ranije pusti iz kluba.

Payet je u jesenskom dijelu sezone, u 12 prvenstvenih utakmica za klub zabio tek jedan gol. Prošle sezone ih je pak u 30 prvenstvenih utakmica zabio devet.