chelsea od 0:3 do 3:3

Slaven Bilić nije ni znao kakvu je paniku prouzročio Franku Lampardu u poluvremenu; Španjolac je demonstrativno otišao sa stadiona

29.09.2020 u 11:38

Bionic
Reading

West Bromwich Albion našeg Slavena Bilića bio je na dobrom putu da dođe do prve ovosezonske prvenstvene pobjede, jer nakon 27 minuta dvoboja protiv Chelseaja, The Baggiesi su vodili 3:0. Ipak, nakon poluvremena, stanje na travnjaku se promijenilo. Samim time i rezultat, te je na kraju završilo 3:3

Nogometaši Chelseaja ušli su u novu sezonu kao legitimni konkurenti ako ne za naslov prvaka, onda barem za 'mjesto do'.

Međutim, u prva tri kola, momčad Franka Lamparda osvojila je tek četiri boda, i jasno je da među 'plavcima' ima puno nervoze. A tako je bilo i tijekom utakmice kod West Bromwich Albiona, gdje je momčad našeg Slavena Bilića na odmor otišla s velikih 3:0.

I onda je pod poluvremenom zakuhalo u svlačionici 'bluesa'. Lampard je odlučio mijenjati momčad, te je na klupi ostavio Matea Kovačića i Marcusa Alonsa.

No, za razliku od Kovačića, koji se nakon tuširanja pojavio na tribinama, Španjolac je demonstrativno otišao u klupski bus, koji je stajao na parkingu.

Kako prenose engleski mediji, Lampard kada je doznao nije mogao doći k sebi zbog tako drskog ponašanja što se očitovalo i u držanju 'bukvice' 29-godišnjem igraču po okončanju dvoboja.

Istina, on se nakon 15-tak minuta 'luftanja' u busu također vratio na tribine, ali šteta je već bila napravljena.

Sve to kao da je mobiliziralo plavce', koji su u nastavku uspjeli zabiti tri gola i na Stamford Bridge donijeti barem jedan bod.