nema mira na nou campu

Barceloninom treneru Koemanu 'para izlazi na uši', jer preplaćena zvijezda zakasnila mu čak 75 minuta na dogovoreni sastanak

29.09.2020 u 08:28

Bionic
Reading

Iako je Barcelona, nakon turbulentnog ljeta i prijelaznog roka, u novu sezonu ušla pobjedom 4:0 te nagovijestila da bi svi problemi mogli biti zaboravljeni, već dan nakon slavlja protiv Villarreala, za trenera Koemana stigli su novi problemi

Ronald Koeman od preuzimanja momčadi Barcelone suočen je s problemima. Prvo je morao odraditi posao kojeg su mu nametnuli čelnici kluba, to jest riješiti se dijela igrača, poput Luisa Suareza, Ivana Rakitića i Artura Vidala, zatim se 'umiliti' Lionelu Messiju da i Argentinac ne digne sidro, a uz sve to zadržati kakvu-takvu atmosferu.

Međutim, iako mu rezultat iz prve Barcelonine prvenstvene utakmice ide na ruku, Nizozemac i dalje ima problema u svlačionici, u kojoj želi red, rad i disciplinu.

Ali kako sada stvari stoje, kontrolu još uvijek nije uspio uspostaviti jer 23-godišnji Ousmane Dembele, francuski napadač koji je 2017. godine stigao na Nou Camp iz dortmundske Borussije za 105 milijuna eura, uporno kasni na treninge.

U ponedjeljak je zakasnio čak 75 minuta na dogovoreni termin. Jer Koeman inzistira da igrači u svlačionici budu barem 60 minuta prije početka treninga, a Dembele se u njoj pojavio dok je ostatak momčadi već 15 minuta trenirao.

Definitivno za najstrože sankcije, jer to mu se nije dogodilo prvi put.

Koemanu je ovo prilika da nametne svoj autoritet, i bit će zanimljivo vidjeti hoće li si Dembele dopustiti još jedno kašnjenje, odnosno kakve će disciplinske mjere poduzeti legendarni Nizozemac.