halo, london!

Priča o ostavci Slavena Bilića ipak nije točna!

22.10.2017 u 18:53

Bionic
Reading

Nogometaši West Ham Uniteda, koje vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, u petak su na svom stadionu pretrpjeli težak 0:3 poraz od novaka u ligi Brightona.U subotu se već špekuliralo da će Bilić dobiti otkaz, no engleski mediji tvrde da je Bilić sâm podnio ostavku. no, u nedjelju tijekom popodneva iz Londona nam je Nikola Jurčević samo kratko napisao: Nije istina

Bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić , navodno se već oprostio od igrača West Hama jer u nedjelju prijepodne čelnicima kluba podnio je ostavku, prenosi Express informacije koje je dobio od klupskih djelatnika.

Isti izvor navodi kako je isti scenarij viđen i u kolovozu nakon poraza 3:0 od Newcastlea, ali tada je uprava odbila njegovu ostavku. Jer nisu imali spremnu zamjenu.

  • +18
West Ham Brighton & Hove Albion 0:3 Izvor: Reuters / Autor: TONY O'BRIEN

'Bilić se pozdravio s igračima, ali ostavka još nije prihvaćena', napisao je twitter profilu jedan bivši West Hamov zaposlenik.

U svakom slučaju, Slaven je prvi kandidat za otkaz u Premier ligi, a trogodišnji mu ugovor ističe na ljeto.

'Ne brinem se da ću dobiti otkaz, radim najbolje što mogu, a ostalo je na upravi. Ne skrivam se, moja je odgovornost',  rekao je u petak nakon poraza.

Ponukani tim napisima, poslali smo poruku Nikoli Jurčeviću, ima li istine u toj vijesti, na što je Bilićev pomočnik kratko odgovorio - Nije istina!.

Dakle, Bilić zasad ostaje na klupi West Ham Uniteda!.