uz debakl 'čekićara'

Žestoke uvrede na Bilićev račun! Evo i njegove reakcije

21.10.2017 u 08:42

Bionic
Reading

U prvoj utakmici 9. kola engleskog nogometnog prvenstva Bilićev West Ham na svom je terenu izgubio 3:0 od novog prvoligaša Brighton&Hove Albiona. Bivši hrvatski izbornik sve je bliže da postane i bivši terner 'čekićara'...

Nakon novog poraza West Hama, krenula je žestoka lavina kritika prema bivšem hrvatskom izborniku, odnosno aktualnom treneru 'čekićara', našem Slavenu Biliću.

West Ham united u petak je deklasiran 3:0, pa su brojni navijači preko društvenih mreža zatražili od čelnika kluba da otpuste hrvatskog stručnjaka, pod čijim vodstvom WH ima samo dva boda više od klubova iz opasne zone.

  • +18
West Ham Brighton & Hove Albion 0:3 Izvor: Reuters / Autor: TONY O'BRIEN

No, ako Leicester pobijedi ovog vikenda, West Ham pada u opasnu zonu.

'Jedan od najgorih trenera u povijesti Premiershipa', poslali su poruku navijači West Hama, koji žele da Bilić ovog trena napusti klub.

'Teško mi je sada reći nešto pametno. Preuzimam krivicu za ovaj poraz. Ne želim se kriti iza nikoga. Nismo u dobroj istuaciji i uprava će napraviti ono što misli da je najbolje', izjavio je Bilić za Sky Sports.

Nažalost, koliko god mi živjeli u uvjerenju u Bilićevu stručnost, navijači pa ni rezulta ne idu mu u prilog. A kada je tako, onda prvi strada trener. Baš kao što i Ronaldu Koemanu u Evertonu prijeti opasnost od otkaza.