SVE NAMJEŠTENO?

Skandal na pomolu: Mourinho odlučio raskrinkati FIFA-u

20.03.2013 u 17:51

Bionic
Reading

Jose Mourinho tvrdi da nije dogovorio odlazak iz Real Madrida na kraju sezone, a također otkriva i svoje razloge nedolaska na FIFA-inu gala večer u Zurichu u siječnju

Iako kruže priče da nije u dobrim odnosima s predsjednikom kluba Florentinom Perezom i da će napustiti mjesto trenera Real Madrida do kraja ljeta, Mourinho opovrgava sve glasine.

'Nisam ništa dogovorio s Real Madridom o odlasku. Nisam ništa potpisao, to je čista besmislica,' izjavio je Mourinho za televiziju RTP.

'Kritike me ne opterećuju. Ništa me ne motivira više nego vlastita volja i želja,' odlučno tvrdi Jose koji u budućnosti ne želi trenirati izvan Španjolske, Engleske, Italije ili Francuske.

Jose Mourinho odbio je prisustvovati na dodjeli Zlatne lopte i nagrade za najboljeg trenera u Zurichu.

'Nekoliko ljudi me nazvalo i poručilo mi da su glasali za mene, a kasnije kada je objavljena lista s glasovima, druga imena su izašla kao njihov glasački izbor. To je razlog zašto se nisam pojavio na dodjeli,' objasnio je portugalski trener.

Mourinho sumnja u namještanje izbora i optužuje FIFA-u za brojne nepravilnosti.

'Krivim FIFA-u za nepravedan izbor jer su na površinu isplivale nepravilnosti oko odabira. Znali su kako stvari stoje, ali nisu ništa učinili kako bi se ovakve stvari izbjegle,' kritizirao je trener Real Madrida.