ovo može samo zlatan

Sjajni švedski napadač se vraća u Milan s jasnim ciljem; ako mu ovo uspije Ibrahimović će još jednom ispisati nogometnu povijest

21.04.2020 u 06:28

Bionic
Reading

Zlatan Ibrahimović želi i 15. sezonu u nizu završiti s dvoznamenkastim brojem golova, a za to mu nedostaje još šest pogodaka iz 12 utakmica

Zlatan Ibrahimović se uskoro vraća u Milan gdje će dočekati nastavak sezone i pokušati uloviti jedan zanimljiv cilj. Naime, 14 sezona za redom Zlatan je zabio dvoznamenkasti broj golova, a to želi ostvariti i u 15. sezoni u nizu. Ipak, to neće biti lagan zadatak u Milanu u koji se vratio tek u siječnju.

Do sada je zabio četiri gola što znači da ih do kraja sezone, koja će izgledati tko zna kako, mora zabiti još barem šest. Zabio je Cagliariju kada je tek došao u klub i Interu u derbiju Serie A, dok je u kupu bio strijelac protiv Torina i Genoe prije no što je sve zaustavio koronavirus.

Od stanke izazvane pandemijom Ibra se vratio u Švedsku gdje je trenirao i održavao formu kako bi se vratio u Italiju i ispunio svoj cilj. Imat će 12 utakmica da zabije šest golova i tako i 15. sezonu za redom zabije dvoznamenkasti broj pogodaka.

Za ovaj nesvakidašnji pothvat se gledaju sezone u kojima je Ibra zabio barem 10 golova u prvenstvu i kupovima, a u kojima je igrao barem 10 utakmica. Zlatan je do sada igrajući za Ajax, Juventus, Barcelonu, Milan, PSG i LA Galaxy u 751 utakmici zabio 460 golova.