velike pohvale

Talijanski izbornik Zlatana Ibrahimovića usporedio s Messijem i Ronaldom, a otkrio je i što misli o dolasku Messija u Inter

18.04.2020 u 20:53

Bionic
Reading

Talijanski nogometni izbornik Roberto Mancini smatra da je Zlatan Ibrahimović na istom nivou kao i Lionel Messi i Cristiano Ronaldo

Talijanski nogometni izbornik Roberto Mancini dao je intervju za Spot Mediaset u kojem nije skrivao oduševljenje napadačem Milana Zlatanom Ibrahimovićem. Iako ima već 38 godina švedski napadač i dalje igra u nevjerojatnoj formi, a Mancini ga je usporedio s Lionelom Messijem i Cristianom Ronaldom.

'Zlatan će biti zapamćen kao jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa. Smatram da je na jednakom nivou kao Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Osvojio je ligu gdje god da je igrao i zabio tonu golova. I sada je dobar u Milanu, ali ne znam kakve planove ima za budućnost', rekao je Mancini.

Izbornik Italije se osvrnuo i na ideju nekadašnjeg predsjednika Intera Massima Morattija da bi Messi mogao doći u klub ovog ili idućeg ljeta.

'Mislim da je Moratti još predsjednik Intera, on svakako pokušao dovesti Messija u klub. Na kraju krajeva, uspjelo mu je dovesti Ronalda i to u trenutku kada je bio jedan od najboljih napadača na svijetu', rekao je Mancini.