Nepoznata anegdota

Mario Balotelli otkrio što mu je Zlatan Ibrahimović napravio kao klincu nakon što mu je rekao da nije dovoljno dobar za Inter; zašto je dosad šutio?

14.04.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Dok se čeka eventualni nastavak prvenstva u talijanskoj Serie A sportske stupce pune potencijalni transferi te poneka izjava nogometaša koji se dosađuju u karanteni

Među nogometaše kojima je jako dosadno u karanteni svakako spada 29-godišnji Mario Balotelli, nekada velika nada talijanskog nogometa koji nije ostvario karijeru kakva se očekivala. Poznat je njegov puta od od Intera u kojem je kao tinejdžer dobio veliku priliku kod Josea Mourinha pa do trenutka kada, zbog svog ponašanja i odnosa prema nogometu, nije mogao pronaći klub i trenera koji ga želi.

U razgovoru na Instagramu s legendarnim Fabiom Cannavarom nestašni Balotelli, trenutačno napadač Brescije, prisjetio se dana kada je bio jedan od napadača milanskog Intera s naglaskom na Zlatana Ibrahimovića koji mu je bio konkurencija. Tada se pojavila priča kako 'njih dvojica nisu kliknuli', a sam Balotelli to je i potvrdio. Ali usput je ni sa čim izazvan otkrio i jedan jako zanimljiv detalj koji daje potpuno drukčiju sliku.

'Kada sam još bio klinac sjećam se da mi je Zlatan rekao kako nikada neću trenirati s prvom momčadi. Rekao mi je i kako nisam dovoljno dobar da igram za Inter. Ali, onda je on otišao kod Mine Raiole (jedan od najboljih menadžera na svijetu, op.a.) i rekao mu da me uzme u svoju agenciju jer sam bolji od njega', ispričao je zanimljivu anegdotu iz toga doba Balotelli jer mu je Zlatan Ibrahimović to napravio bez njegova znanja. Time je Zlatan pokazao kakav je genijalac, a zapravo je šteta što Mario to ranije nije ispričao javnosti…

Iz tog istog Intera prodan u Manchester City u ljeto 2010., dva dana nakon što je proslavio 20. rođendan, za 30 milijuna eura. Nakon toga je u dva unosna transfera završio u AC Milanu te Liveproolu…

Osim o danima u Interu Balotelli je otkrio kako bi u ljeto mogao promijeniti momčad jer se sve više govori o transferu u Napoli.

'Bio bih jako sretan da zaigram za Napoli, ovo ozbiljno mislim. Moja kćerka bi bila vođa navijača jer navija za Napoli. Bila je oduševljena kada sam je odveo na San Paolo. Tamo uvijek volim igrati i vidjet ćemo što će biti', kazao je Balotelli koji je ove sezone za Bresciju na 19 utakmica postigao pet golova.