tko prizna...

Sjajni Argentinac divi se Brazilcu koji je igrao za mrski klub?!

01.05.2017 u 08:28

Bionic
Reading

Prije nekoliko dana pisali smo o dresu jedinog igrača kojeg je Lionel Messi želio imati u svojoj kolekciji. Na užas svih Barceloninih navijača, to je dres Zinedinea Zidanea, aktualnog trenera madridskog Reala

Tako je sjajni Argentinac iskazao počast također genijalnom Francuzu, koji je svojevremeno bio i igrač 'kraljevskog kluba'.

Sada je pak svoje simpatije otkrio još jedan Argentinac. Igrač Juventusa Paulo Dybala priznao je da se divi Ronaldinhu, Brazilcu koji je pak dio karijere igrao u Milanu, također ljutitom suparniku 'stare dame'.

Napadač Juventusa priznao je da je jednom prilikom čak zamolio i legendarnog Gennara Gattusa da mu pokuša nabaviti Ronaldinhov dres.

'Jedini igrač čiji dres i dalje želim je Ronaldinho. Svojevremeno mi je Gattuso obećao kako će ga nazvati i pitati može li mi pokloniti svoj dres jer njih su dvojica igrali zajedno. To se još nije dogodilo, ali nadam se da hoće', priznao je Dybala.

'Ronaldinho je jedan od mojih najdražih nogometaša. Gledajući njega shvatio sam da se morate zabavljati igrajući nogomet i da ga uvijek morate igrati s osmijehom na licu', zaključio je.