borba u studenome

Sjajna vijest iz Japana! Hrvatska će imati novog borca na K-1 turniru

26.08.2017 u 16:06

Bionic
Reading

Legendarni hrvatski borac i svajač prvog K-1 turnira Branko Cikatić velikim se koracima vraća u borilački sport. Nakon što je postao regionalni predstavnik najveće japanske MMA organizacije, Pancrasea, sada je s K-1 dogovorio nastup hrvatskog borca Antonija Plazibata na velikom borilačkom spektaklu u studenome ove godine

Iako u Hrvatskom savezu tajalndskog boksa doživljava neugodne napade te optužbe kako 'savez nije njegovo vlasništvo', makar se upravo njegovim imenom mnogi koriste kada pokušavaju ući u svijet borbi na najvišem nivou, Branko Cikatić tiho radi i dokazuje svoj status odnosno želju za promocijom hrvatskih boraca u svijetu.

Naime, upravo njegovim angažmanom, Hrvatska će imati svog osmog borca na prestižnom K-1 turniru, a koji će se 23. studenog održati u Tokyju.

Podsjetimo, osim Ckatića, koji je bio i pobjednik prvog turnira ove kategorije, na njemu su nastupili još Mirko FilipovićSiniša Andrijašević, Domagoj Ostojić, Stefan Leko Petar Majstorović, Mladen Brestovac

Novi hrvatski borac na ovom borilačkom spektaklu bit će Antonio Plazibat, koji zanimljivo, baš ove subote ima i borbu u Kini.

Cikatić je ovu lijepu vijest objavio na svom facebook profilu.

Dobro jutro moji prijatelji i fanovi. Moj manager i direktor međunarodnih poslova, Tonči Mihovilović mi je javio da su K-1 i Tokyo službeno objavili detalje K-1 WORLD GP 2017 koji se održati u Saitama Super Areni 23. studenog 2017. Čekalo se sa službenom objavom u Hrvatskoj i Europi, jer K-1 organizacija htjela je to prvo objaviti u Japanu, na službenoj konferenciji u Hotel Metropolitan Edmont. Borac kojeg sam odabrao i predstavio japanskim čelnicima da predstavlja Hrvatsku na ovom prestižnom turniru je Antonio Plazibat iz AMENO-Gym pod vodstvom Veljka Vetme i Milivoja Bajića. Vjerujem da će ova objava biti još dodatni motiv za Antonia pred današnju Superkombat borbu u Kini.