sukobu se ne nazire kraj

Evo odgovora prozvanih od strane Branka Cikatića

19.08.2017 u 18:41

Bionic
Reading

Emil Zoraj je reagirao na današnje optužbe Branka Cikatića, koje je kick-boxing veteran ispisao na Facebooku nakon što glasanjem uklonjen iz Hrvatskog saveza tajlandskog boksa

Nakon što je legendarni kick-boxing borac Branko Cikatić iznio svoj stav ali prozvao ljude koji su ga smjenili sa funkcija u Hrvatskom savezu tajlandskog boksa, svoje je viđenje iznio i jedan od prozvanih - Emil Zoraj.

>> Branko Cikatić o sramoti unutar Hrvatskog saveza tajlandskog boksa

'Ja kao dopredsjednik hrvatskog saveza tajlandskog boksa i član upravnog odbora odgovaram na ove neistine i laži i izjavljujem da je sjednica upravnog odbora održana sukladno statutu saveza, da su sve odluke donesene u prisustvu i glasovanjem većine članova upravnog odbora. Osim toga savez nije njegov vlastiti kao što navodi, jer nije privatno vlasništvo nikoga pa ni Branka. A sve njegove izjave su isprovocirane činjenicom da ne može podnijeti da u savezu ne vlada njegova samovolja i da se zahtjeva transparentno poslovanje. O svemu ostalom će se oglasiti savez i predsjednik saveza ako za to bude potrebe, a za sada nema potrebe odgovarati na Brankove neistine i provokacije. Upravni Odbor sazvan je na zahtjev klubova članica saveza nezadovoljnih Brankovim ponašanjem u savezu', izjavio je Emil Zoraj za Profightstore.hr.