Europska liga

Simon Rožman priznao da priprema utakmicu s Kolosom kao da je polufinale Svjetskog prvenstva, a onda i poslao veliko upozorenje

23.09.2020 u 22:19

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u četvrtak (20.45,Arenasport 2) dočekuju ukrajinski Kolos iz Kovalivke u utakmici trećeg pretkola Europske lige

Nogometaši Rijeke u četvrtak (20.45,Arenasport 2)dočekuju ukrajinski Kolos iz Kovalivke u utakmici trećeg pretkola Europske lige.

'Ispred nas su dvije utakmice polufinala i finala Svjetskog prvenstva do naših snova. Tako se i pripremamo. Imamo dovoljno iskusnih igrača koji znaju što nas čeka, a ujedno imamo puno mladosti i energije i igrača koje se žele dokazati', rekao je trener Rijeke Simon Rožman u najavi europskog ispita pa dodao:

'Bit će neizvjesna utakmica i odlučivat će sitnice. Kolos u zadnjih sedam utakmica ima šest pobjeda, pobijediti Arisa u Grčkoj nije mala stvar. Najviše razmišljamo o sebi. Ako budemo pravi i idemo s inatom, uvijek kada smo to napravili u bitnim utakmicama, na kraju smo slavili. Kolos je opasna ekipa s nizom iskusnih igrača', rekao je Rožman.

Za Franka Andrijaševića ovo će biti debi u europskim utakmicama u dresu Rijeke.

'Spreman sam igrati na bilo kojoj poziciji, tako i u vršku napada ako bude trebalo. Ne osjećam pritisak uoči utakmice, pokazali smo da smo najbolji kada igramo kao kolektiv. Vjerujem da ćemo biti na pravoj razini i da se možemo nadati velikim stvarima', rekao je Andrijašević.

Utakmica između Rijeke i Kolosa je u četvrtak u 20.45 sati na Rujevici.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.