NOVA VARIJANTA

Simeone na iskušenju: Mandžu ipak seli na klupu?

13.05.2015 u 13:56

Bionic
Reading

Na jutarnjem treningu u srijedu Diego Simeone provjerio je može li funkcionirati Atletico na terenu s Fernandom Torresom od prve minute, umjesto Marija Mandžukića...

Podsjetimo, Mandžo nije postigao gol iz igre puna tri mjeseca i definitivno nije briljirao u posljednjim utakmicama. Simeone ga je branio u svojim izjavama i tvrdi da je zadovoljan viđenim na terenu, no jasno je da u završnicu sezone Fernando Torres ulazi u boljoj formi.

U nedjelju Atletico kod kuće dočekuje Barcelonu, u utakmici u kojoj će pokušati odgoditi konačno slavlje Katalonaca u Primeri. Argentinski strateg već priprema taktičke varijante za ovu veliku utakmicu, a u srijedu ujutro iskušao je sljedeći sastav Atletica: Oblak, Juanfran, Giménez, Godín, Gámez, Arda Turán, Gabi, Mario Suárez, Koke, Griezmann i Fernando Torres.

Iako još ima vremena da se predomisli, ako Atletico istrči s ovih 11, to će značiti da će čak četvorica igrača s prošle utakmice protiv Levantea preseliti na klupu, među njima i Mario Mandžukić.

Valja reći da kao 'džoker s klupe' Mandžo nije mnogo toga napravio ove sezone, za razliku od Torresa koji je spasio klub protiv Villarreala i Levantea. Simeone je ipak čini se bliži zamjeni uloga u utakmici s velikom Barcelonom...