samo na maxsportu

Šibenik želi nova tri boda, a iz Istre 1961 poslali su jasnu poruku: Ne smijemo se opustiti zbog zadnje pobjede, ali...

12.08.2022 u 13:06

Bionic
Reading

Na stadionu Šubićevac u petak će se odigrati prva utakmica 5. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige u kojoj se sastaju Šibenik - Istra 1961 (20 sati, MAXSport 1, MAXtv)

Uoči nove domaće utakmice na Šubićevcu, u kojoj će Narančasti ići u lov na drugu domaću pobjedu, nekoliko riječi kazao je pomoćni trener Mario Rac.

'Nakon pozitivnog rezultata iz Koprivnice, cijeli tjedan smo se u miru pripremali za utakmicu, sigurno da neće biti lagano ali očekujemo utakmicu u pozitivnoj energiji i očekujemo tri boda. Na početku sezone smo rekli da moramo biti čvrsti na Šubićevcu, vjerujem da će tako biti i sa Istrom. Uvjereni smo da idemo pravim putem i da će dečki te naše ideje implementirati na utakmici', kazao je je Rac.

Napadač Šibenika Ivan Delić, koji priželjkuje nova tri boda, nadovezao se:

'Volio bih da pobjedu protiv Istre počnemo smatrati kao normalnu stvar, uvjeren sam da smo bolja ekipa i moramo preuzeti tu odgovornost', kazao je Delić.

S druge strane gosti iz Pule dolaze u Šibenik s dozom opreza jer pamte što se dogodilo u posljednjim utakmicama

'Prošle su nam sezone oduzeli bodove u svakom susretu, stoga se nadam da ovaj put idemo s boljim stavom kako bi izbjegli te greške. Imaju neke odlične igrače i organizaciju na terenu, vjerojatno će nam pokušati otežati što više. Ne smijemo se opustiti zbog zadnje pobjede, već moramo potvrditi svoje ambicije, a ne se zadovoljiti kratkim pozitivnim rezultatom. Sve se na kraju svodi na dobar mentalitet', rekao je uoči utakmice trener Gonzalo Garcia.

Nekoliko riječi kazao je uoči novog gostovanja i nogometaš Istre 1961 Advan Kadušić.

'Kada sam došao, trener je pred nas postavio zamisli koje svakim danom isprobavamo i pokušavamo realizirati. Dosta sam trenirao u pauzi do početka sezone i stvarno sam se poželio igranja nogometa i utakmica. Njihove dobre strane ćemo probati zaustaviti, a iskoristiti one lošije. Čeka nas čvrsta utakmica i trebamo maksimalno agresivno odgovoriti na njihove napade na terenu', kazao je Kadušić.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore