DRAMA DEL POTRU

Show Maradone u krcatoj Areni; vrijedni poklon oborio ga s nogu!

27.11.2016 u 20:37

Bionic
Reading

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Diego Armando Maradona vrlo emotivno je proživljavao meč između Juana Martina del Porta i Marina Čilića. Nakon gotovo petosatnog dvoboja prepunog naboja, slavio je Argentinac Del Potro koji je reket kojim je donio bod za 2-2 poklonio upravo Maradoni

Bio je to sjajan meč u krcatoj zagrebačkoj Areni pred gotovo 16 tisuća navijača, meč dostojan velikog finala. Sjajni meč Čilića i Del Potra uživo su pratili i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović te hrvatski premijer Andrej Plenković. Ali ipak je najveća zvijezda večeri bio 'mali zeleni' Diego Armando Maradona, jedan od najvećih nogometaša svih vremena, koji je veliki prijatelj s Juanom Martinom del Portom. Uostalom, nakon meča mu je Del Potro poklonio i reket... Zaista vrijedan poklon kojim se legendarni Diego morao pohvaliti! Sigurno ga je ovaj vrijedni poklon oborio s nogu!


Nakon što je Čilić poveo 2-0, većina hrvatskih navijača već se počela pripremati za veliko slavlje, ali Maradona i gotovo četiri tisuće navijača vjerovali su u preokret koji se na koncu i dogodio.

Nakon što je stigao do petog seta, u samoj završnici Del Potro je s četiri sigurna poena zaključio jednu od najvećih pobjeda u karijeri, s obzirom na okolnosti u kojima ju je ostvario, i održao nadu da će Argentina iz Zagreba otići s peharom o kojem sanjaju još od 1981. godine, kad su odigrali prvo od dosadašnja četiri finala.

Kako je tu veliku pobjedu proslavio i proživljavao na tribinama Maradona, pogledajte u videu.