NOVOSTI IZ HAJDUKA

Sharbiniji pristali smanjiti ugovore, dolazi Crnogorac Vuković

21.06.2011 u 09:08

Bionic
Reading

Braća Sharbini pristala su smanjiti ugovore i trebala bi otputovati s ostatkom momčadi na prvi dio priprema na Kupres. S njima bi mogao krenuti i dojučerašnji kapetan podgoričke Budućnosti Ivan Vuković, koji je pred potpisom ugovora s Hajdukom

Pregovori Hrvoja Maleša i Jamala Sharbinija urodili su plodom, Jamal je u ime sinova pristao na 'kozmetičku korekciju' ugovora, pa će se obojica danas ukrcati u autobus, koji će prvotimce Hajduka odvesti na prvi dio priprema na Kupres.

Balakov će na Kupres povesti 27 igrača, a preostalih 12 trenirat će po istom programu na Poljudu, a tek nakon toga će Balakov odrediti popis putnika za drugi dio priprema u Austriji.

Na popisu putnika za Kupres su: Andrić, Andrijašević, Brkljača, Glumac, James, Jozinović, Kalinić, Kukoč, Lendrić, Lima, Luštica, Ljubičić K., Ljubičić M., Maloča, Miličević, Oremuš, Pešić, Radošević, Sharbini Ah., Sharbini An., Subašić, Tičinović, Tokić, Tomasov, Trebotić, Vukušić i Župan.

Na Poljudu ostaju: Barišić, Buljat M., Čop, Džoni, Jonjić, Režić, Sačer, Stipica, Surać, Tomičić, Vejić i Vuković J. Blakov je naglasio kako dvanaestorica koja ostaju na Poljudu konkuriraju i dalje za prvu momčad, a na njima je da se radom nametnu.

Ako je vjerovati informacijama iz crnogorskih medija, Hajduk je vrlo blizu potpisu ugovora s kapetanom podgoričke Budućnosti Ivanom Vukovićem (24). Ista je informacija objavljena i na službenoj stranici Budućnosti, s naglaskom kako će njihov napadač s Hajdukom potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 600.000 eura, a Vuković je uoči puta u Split za crnogorske medije izjavio kako se raduje nastavku karijere u Hajduku te činjenici kako će Budućnost inkasirati 725.000 eura odštete.