ZAOKRUŽITI KOLEKCIJU

Sestre Zaninović o planovima za novu sezonu

13.03.2013 u 18:04

Bionic
Reading

Blizanke Zaninović i ostatak sjajne hrvatske taekwondo reprezentacije odradili su bazičnu fazu priprema u Makarskoj i kreću u novu sezonu i nova dokazivanja da su sastavni dio samoga svjetskog vrha

Izbornik reprezentacije Toni Tomas izrazio je zadovoljstvo učinjenim na pripremama te podsjetio da reprezentaciju čeka sezona koje sestre Zaninović počinju na turniru A kategorije u Eindhovenu, a konačni cilj je SP u Meksiku koje će se održati tijekom ljeta.

'Pripreme su odlično prošle. Došli su i cure i dečki iz Zagreba pa smo još bolje radile i zdravlje me, što je najvažnije, odlično služi. Samo neka tako i ostane pa da odradim što bolje natjecanja pred nama. Ako bude tako, onda mogu očekivati i medalju', ne skriva, jer nema ni zašto, velike ambicije Ana Zaninović.

Nešto mlađa blizanka Lucija ima medalje s EP-a i londonskih igara, za kolekciju nedostaje još svjetska, koju sestra već ima. Ima manju ozljedu živca.

'Zbog toga ne mogu svoju razinu podići na maksimum, ali uskoro bi se trebalo sanirati zdravstveno stanje pa da počnem raditi kako mogu. Medaljom, odnosno tom kolekcijom, ne opterećujem se. Radit ću koliko dobro mogu pa što bude', zaključuje Lucija.