BILI SU VELIKI SUPARNICI

Sergio Ramos ovakvo nešto još nikad nije rekao o Lionelu Messiju

06.02.2023 u 08:41

Bionic
Reading

Godinama su bili na suprotnim stranama i igrali za najveće suparnike. Riječ je o bivšim igračima Reala i Barcelone Sergiju Ramosu i Lionelu Messiju. I naravno, tijekom tih godina nisu smjeli reći koliko cijene jedan drugoga. Jer tako su htjeli čuti navijači tih klubova

Sergio Ramos godinama je vodio velike bitke s Messijem dok su igrali u Realu, odnosno Barceloni. No od ljeta 2021. godine zajedno su u PSG-u. Sada je španjolski branič za klupsku TV rekao kako iskreno želi da Argentinac produži ugovor s ovim klubom te da i sljedeće sezone igraju zajedno.

Kako je rekao, uživa u njihovoj suradnji na terenu, jer u prošlosti je bio na mukama kada bi igrao protiv Messija.

'Patio sam godinama igrajući protiv Messija, a sada zaista uživam u zajedničkim igrama. On je najbolji igrač u povijesti nogometa', rekao je Ramos. Podsjećamo, dok je igrao u Realu, dijelio je svlačionicu s Cristianom Ronaldom, a tada - čak i da je mislio suprotno - nije smio reći da je Messi najbolji.

Messijev ugovor s PSG-om traje do kraja ove sezone, a već se neko vrijeme vode pregovori o nastavku suradnje.

U ovoj sezoni Messi je za PSG odigrao 24 utakmice u svim natjecanjima, zabio je 15 golova i pritom upisao 14 asistencija.

Ramos je pak ove sezone odigrao 28 utakmica i zabio jedan gol.

Španjolski mediji pisali su da Barcelona svim silama pokušava vratiti Messija, a dobru uporišnu točku imaju u činjenici da on još nije produžio ugovor. Ipak, to ništa ne treba značiti. Bit će zanimljivo vidjeti što će na kraju odlučiti Argentinac.