real želi odštetu

Sergio Ramos može napustiti Real, ali ne na način na koji je to priželjkivao

  • Autor: Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 29.05.2019 09:56
  • Objavljeno 29.05.2019 u 09:56
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Španjolski dnevnik Marca saznaje kako je uprava Reala odlučila pustiti Sergija Ramosa, ali samo ako stigne bogata ponuda za njega, a ne i bez odštete kako se slavni branič nadao…

Nakon što je Cristiano Ronaldo napustio Madrid uz stotinu milijuna eura odštete, Real bi mogao ostati bez još jednog od svojih najvažnijih nogometaša iz šampionske generacije.

  • +15
  • +12

Španjolski nogometaš Sergio Ramos

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, predsjednik Perez je priznao kako ga Sergio Ramos nagovara da mu dopusti odlazak iz kluba i to bez odštete na koju Real ima pravo, zbog zasluga koje ima iz prošlosti. Navodno se radi o odlasku u jedan kineski klub koji ga je spreman obasipati novcima, ali ne i platiti madridskom klubu visoku cifru za njegov transfer.

Dnevnik Marca saznaje kako su u klubu odlučili da 33-godišnjem Ramosu neće raditi probleme ako već želi otići, ali odštete se nemaju namjere odreći.

Real želi zaraditi oko 300 milijuna eura na tržištu kako bi značajno pojačao momčad ovog ljeta, a za Sergija Ramosa mogao bi dobiti između 30 i 50 milijuna.

Možda Kinezi nemaju spremnu tu cifru, pogotovo zato što se plaća visok porez u toj zemlji na transfere, ali sigurno će i u Europi biti zainteresiranih za jednog od najboljih braniča svih vremena. Klubovi poput Porta i PSG-a skloni prokušanim veteranima prvi su koji padaju na pamet…