u dogovoru s klubom

Sergiju Agüeru potvrđeni problemi sa srcem, Argentinac ostaje u bolnici i sigurno propušta utakmicu protiv Dinama

01.11.2021 u 09:28

Bionic
Reading

U Barceloni su se jako veselili povratku Sergija Agüera na nogometne terene, jer na početku sezone nije igrao zbog ozljede, no tijekom utakmice protiv Alavesa, argentinskom napadaču nije bilo dobro, žalio se na bolove u prsima i vrtoglavicu, te je završio u bolnici na pretragama

'Sergio Agüero mučio se s bolovima u prsima u većem dijelu prvog poluvremena i odveden je u bolnicu na kardiološki pregled', objavila je Barcelona.

Prethodno je Agüero svojoj klupi nekoliko puta signalizirao da želi izvaći s terena i napustiti igru. Nedugo prije zamjene legao je na travu držeći se za prsa.

A liječnička obrada i nalazi potvrdili su da 33-godišnji napadač srčanu aritmiju, koja je prve naznake pokazala još prije desetak dana.

I zato će Argentinac ostati u bolnici još neko vrijeme. Naime, Barcelona i igrač žele odraditi detaljan pregled srca kako se ne bi dogodilo nešto mnogo gore od onoga u subotu. A to znači da argentinski napadač sigurno neće igrati sljedećih nekoliko utakmica, od kojih je prva protiv kijevskog Dinama u Ligi prvaka.