ČUDAN OSJEĆAJ

Serena se oprostila u prvom kolu, a onda je motivirana suparnica otkrila nešto što nitko nije znao!

22.03.2018 u 08:39

Bionic
Reading

Serena Williams oprostila se od Mastersa u Miamiju već u prvom kolu, bolja od nje bila je Naomi Osaka 3:6, 2:6 kojoj je omiljena tenisačica upravo Amerikanka

Nakon povratka tenisu poslije trudnoće Serena zbog pravila WTA na Floridi nije bila nositelj, bez obzira što je Amerikanka turnir u Miamiju osvajala čak osam puta te je imala zaštićeni rejting zbog kojeg je imala direktan ulaz u glavni ždrijeb.

Zato je morala u akciju od prvog kola, a ždrijeb joj je donio najopasniju moguću nepostavljenu suparnicu – Japanku Naomi Osaku koja je u najboljoj mogućnoj formi, jer je prošli vikend otišla do kraja na prvom Mastersu u sezoni u Indian Wellsu.

  • +3
Serena Williams vs Naomi Osaka, Miami Open 2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Duga stanka učinila je svoje i Serena nije mogla parirati motiviranoj suparnici koja ju je pomela s terena sa 6:3, 6:2.

'Bila sam jako nervozna. Ne znam da li itko zna, ali Serena je moja omiljena igračica. Igrati protiv nje je ostvarenje sna i jako sam zahvalna što sam mogla igrati ovdje i još uz to pobijediti. Čudno je kada odrasteš i želim biti poput tih tenisačica i onda dobiješ priliku zaigrati protiv njih', izjavila je Osaka.

Poslije zadnjeg poena Osaka nije burno proslavila trijumf, bila je nevjerojatno mirna.

'To je jedna vrsta poštovanja, ali sam isto jako željela pobijediti. Ne znam kako da to opišem, ali samo sam htjela da nakon meča zna tko sam.'